Шановні учасники онлайн-марафону “Канікули. Перезавантаження”!
Так незабуваємо смачно та корисно снідати та ділитися своїми успіхами.
Пропонуємо на сьогодні декілька варіантів швидкого сніданку. Смачного! 🙂
Омлет
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 2
Калорійність: 106 кКал/100 г
Складові:
- 4 яйця;
- 100 мл молока;
- дрібка солі.
Як приготувати омлет:
- Збити яйця виделкою або міксером. Суміш не повинна піднятися, інакше омлет буде надмірно щільним. Додати сіль і молоко, знову перемішати.
- Перелити масу в поліетиленовий пакет, щільно його зав’язати, покласти його в ще один пакет, а потім — в киплячу воду.
- Варити 15-20 хвилин. Перекласти на тарілки. Прикрасити зеленню.
Яєчня по-французьки в хлібі
Цікавий варіант приготування звичної яєчні. Прості смажені яйця стають смачним і оригінальним бутербродом.
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 2
Складові:
2 курячих яйця;
2 скибочки хліба;
трохи зелені;
дрібка солі;
20 г вершкового масла.
Рецепт яєчні в хлібі на сніданок:
- Вирізати м’якуш зі скибочок хліба.
- Вершкове масло розтопити на сковороді, обсмажити на ньому хліб з двох сторін.
- Розбити яйця в виїмку в хлібі. Посолити й смажити до готовності.