«Сніданок з директором». Продовжуємо щодня

Шановні учасники онлайн-марафону “Канікули. Перезавантаження”!

Так незабуваємо смачно та корисно снідати та ділитися своїми успіхами.

Пропонуємо на сьогодні декілька варіантів швидкого сніданку. Смачного! 🙂 

Омлет

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Калорійність: 106 кКал/100 г

Складові:

  • 4 яйця;
  • 100 мл молока;
  • дрібка солі.

Як приготувати омлет:

  1. Збити яйця виделкою або міксером. Суміш не повинна піднятися, інакше омлет буде надмірно щільним. Додати сіль і молоко, знову перемішати.
  2. Перелити масу в поліетиленовий пакет, щільно його зав’язати, покласти його в ще один пакет, а потім — в киплячу воду.
  3. Варити 15-20 хвилин. Перекласти на тарілки. Прикрасити зеленню.

Яєчня по-французьки в хлібі

Цікавий варіант приготування звичної яєчні. Прості смажені яйця стають смачним і оригінальним бутербродом.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 2

Складові:

2 курячих яйця;

2 скибочки хліба;

трохи зелені;

дрібка солі;

20 г вершкового масла.

Рецепт яєчні в хлібі на сніданок:

  1. Вирізати м’якуш зі скибочок хліба.
  2. Вершкове масло розтопити на сковороді, обсмажити на ньому хліб з двох сторін.
  3. Розбити яйця в виїмку в хлібі. Посолити й смажити до готовності.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *